Steiner Navigator – Beste watersport verrekijker voor 2022

  • Post category:Reviews

Watersport, het vindt niet enkel plaats in een natte omgeving, het is een compleet andere wereld. Waar je bij wandeling in de natuur een verrekijker gebruikt om een zeldzaam vogeltje te spotten, is een kijker tijdens een vaartocht een noodzakelijke tool. Lees meer over de nieuwe Steiner Navigator 7x30 en de 7x50 verrekijkers.

Continue ReadingSteiner Navigator – Beste watersport verrekijker voor 2022

Werken bij Degreef & Partner

In september 2019 ging ik aan de slag als Content marketeer bij Degreef & Partner in ‘s Hertogenbosch. Het werk bestaat voornamelijk uit het verrijken van producten in de webshop en het schrijven van teksten voor blogs. In deze post geef ik een korte samenvatting van de grafische materialen die ik bij het bedrijf maak.

Continue ReadingWerken bij Degreef & Partner

De middenzuil van een statief horizontaal gebruiken – Leofoto Urban

  • Post category:Reviews

De Urban-statieven worden gezien als reisstatieven door hun karakteristieke specificaties: ze hebben een veelzijdige werkhoogte en zijn super compact en licht van gewicht. Door een tilt adapter aan deze toch al erg breed inzetbare statieven toe te voegen worden ze ook interessant om op andere creatieve manieren te gebruiken.

Continue ReadingDe middenzuil van een statief horizontaal gebruiken – Leofoto Urban

Smartphonehouder om kookvideo’s te maken en kijken

  • Post category:Reviews

In de huidige tijd zijn er steeds meer mensen bezig met het maken van online content, ook als zij voor de coronacrisis daar nog niet mee bezig waren. Bedrijven maken bijvoorbeeld video’s om een alternatieve service te kunnen bieden aan hun klanten. Vrijwel iedereen heeft een telefoon met een camera om een video op te nemen en een goede smartphonehouder helpt hier aanzienlijk bij.

Continue ReadingSmartphonehouder om kookvideo’s te maken en kijken