Werken bij Degreef & Partner

  • Reading time:3 mins read
  • Post category:Design / Graphics

In september 2019 ga ik aan de slag als Content marketeer bij Degreef & Partner in ‘s Hertogenbosch. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verrijken van producten in de webshop en het schrijven van teksten voor blogs. Voor mij is dit, op dat moment, een geheel nieuwe ervaring. In twee jaar tijd verrijk ik ca. 1200 productteksten en zet ik 169 blogs online, waar onder 31 blogs die ik zelf schrijf en voorzie van foto’s en afbeeldingen. Daarnaast ben ik druk met het maken van allerlei verschillende marketinguitingen. Deze post geeft een korte samenvatting van de grafische materialen en zal nog verder worden aangevuld.

Leofoto advertenties

Leofoto is een snel groeiend statievenmerk met een breed assortiment aan carbon statieven, monopods en allerlei camera accessoires. Degreef & Partner biedt als distribiteur marketingondersteuning aan haar merken. Zo bouwen we actief aan het Leofoto merk in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Hiervoor adverteren we verschillende magazines die betrekking hebben op fotografie, zowel in Nederland als in Duitsland. Hierbij kun je denken aan Focus Magazine, CHIP Foto Magazine, Fotohits, ZOOM Magazine en PF Magazine. Deze set van vier advertenties heb ik opgezet om het merk te promoten in 2021.

Summit advertisement
PG-1 Schommelkop advertisement
Mr.Q advertisement

Leofoto Sticker

De Leofoto ‘register your product’- sticker is op elke doos geplakt waar een Leofoto statief, balhoofd en monopod in zit. Het is een eenvoudig, maar doeltreffend design om meer bezoekers naar onze Europese Leofoto website te trekken.

Leofoto Sticker box

Banners

Dit zijn een aantal voorbeelden van banners en ander grafisch werk voor verschillende doeleinden.

PolarPro BlackFriday banner
PolarPro Black Friday banner
Hahnel Accu Facebook banner
Leofoto sale banner
Pubquiz uitnodiging

Insta360 ONE R techsheet

De Insta360 ONE R is een modulaire actie camera. Er zijn drie verschillende lenzen die je op de batterij met core module kunt plaatsen.  Deze techsheets heb ik gemaakt om onze dealers te helpen begrijpen welke modules er zijn. De camera modules hebben verschillende specificaties, daarom zijn deze ook op een overzichtelijke manier toegevoegd.

XP-PEN Tekentablets leaflet

In 2020 krijgt Degreef & Partner het merk XP-PEN in haar merkenportfolio. Dit merk fabriceert tekentablets en pen displays. Deze A5 leaflet heb ik gemaakt om onze vertegenwoordigers te ondersteunen tijdens een korte campagne over digitaal lesgeven.

XP-PEN Leaflet - pagina 1
XP-PEN Leaflet - pagina 2
XP-PEN Leaflet - pagina 3

Fujifilm X-Pro3 promotie flyer

Ter promotie van het accumerk Hähnel en tassenmerk Billingham hebben we een samenwerkingsverband opgezet met Fujifilm.  Deze A5 folder is verspreid over Fujifilm winkels in Nederland.

Fuji Travelkit
Fuji Powerkit