Vehicle Inspector – The Security Solution

What is een Vehicle inspector?

De VEHICLE INSPECTOR assisteert bij het maken van snelle en grondige veiligheidscontroles. Het apparaat kan zowel op het wegdek worden aangebracht als in het wegdek. Twee 360 camera’s maken video-opnames van de onderkant van het voertuig. Op deze manier kun je eenvoudig de onderkant van een voertuig inspecteren. Zo hoeft een nauwkeurige veiligheidscontrole niet lang te duren.

de products

Website, brochure en banners

Vorig jaar ontwikkelde ik een aantal marketingproducten ter ondersteuning van een nieuw product: The Vehicle Inspector. Ik heb ook de website ontworpen en gebouwd. Op 21 t/m 24 november 2017 wordt de beurs Milipol in Parijs gehouden. Op deze beurs zal de Vehicle Inspector worden getoond. Voor dit evenement ben ik gevraagd om een brochure, meerdere techsheets en banners te ontwerpen.

Webdesign & WordPress theme

Na het ontwerpen van de website, heb ik de template omgezet in een WordPress thema. De website bestaat uit 15 verschillende pagina’s die opgemaakt moesten worden. Daarnaast heb ik de aangeleverde teksten geredigeerd en gereed gemaakt voor het web. Met de informatie die ik van de opdrachtgever kreeg, schreef ik enkele korte blogs om uit te leggen wat de Vehicle Inspector voor een klant kan betekenen. De animatie video op de homepagina laat het proces zien van een veiligheidscontrole met de Vehicle Inspector.

Situation Vehicle Inspector

Explain animation

Play Video

Brochure

De productbrochure telt 20 pagina’s, inclusief de voor- en achterzijde. De brochure is beschikbaar in de talen Nederlands, Engels en Pools. Naast het ontwerpen van de brochure heb ik ook de tekst geredigeerd.
Foto’s die een face-lift nodig hebben? Geen probleem.
Front brochure
Page software brochure
Two pages or brochure
Settings page brochure

Promotionele producten

Andere promotionele producten zoals whitepapers, CD-cover en meerdere banners.